Slik tjener du på sportsbetting

Det finnes mange måter å tjene penger, og en av de mer tilfeldige måtene å tjene på er via sportsbetting. Det er ingen trygg og sikker inntektskilde, men noen er heldige og vinner penger.

Les også: delta i pengespill med eksklusive casinobonuser

Her er noen grunnleggende tips om det å tjene penger på sportsbetting og andre former for tipping. Legg merke til at vi ikke skriver vinne penger. Vi snakker altså ikke om flaks og tilfeldige gevinster. Denne artikkelen gir noen grunnleggende tips om hvordan man kan bygge opp en til dels forutsigbar inntekt fra betting.

Som med alle veddemål som angår fremtiden er det mye usikkerhet. Ingen kan spå med absolutt sikkerhet fremover i tid. Likevel er det faktisk mange som gjør det bra spesielt innen sportsbetting. De beste som driver med spill på odds og betting kan oppnå en prosentvis avkastning som er bedre enn selv de beste aksjespekulanter og tradere.

La dine veddemål være basert på kunnskap

En ting du kan gjøre for å maksimere hvor mye penger du tjener når du spiller på bettingsider, er å spille kun på de kampene og begivenhetene som du har mest kunnskap om.

Bruk eksperter kritisk

Dersom du benytter analyser og oddstips fra andre, så bør du vite hva analytikeren har best kunnskaper om. Du bruker for eksempel ikke en fotballanalytikers synsing om boksing til å foreta veddemål. Bruk gjerne eksperter, men vær kritisk hvis du gjør det. Som tommelfingerregel anbefaler vi at du først og fremst sørger for at eksperten kan vise til en oversikt over spill som er spilt, og ut fra det bør man kunne se tilbakebetalingsprosenten.

Bruk velkomstbonuser for alt de er verdt

Det sier seg selv, men mange tenker ikke over det: Velkomstbonuser fra bettingsidene kan gi deg en ekstra edge, og skape større avkastninger når du spiller. Selvfølgelig varer ikke disse bonusene evig, og du bruker de gjerne opp i løpet av en uke eller måned. Bonusen gir deg likevel mer penger å spille for, og kan mangedoble dine sjanser til gevinst.

Spill på bettingsider der oddsen er best

En annen ting du kan gjøre for å øke dine sjanser innen betting er å spille der oddsen er best. Vi har ingen lister over hvilke selskaper som har den beste oddsen, nettopp fordi dette varierer veldig fra den ene kampen til den neste. Mens ett selskap kan ha de beste odds for en bestemt kamp, så kan det være en annen bettingside som har den beste odds i andre kamper.

Så tilbake til spørsmpålet; Hvordan kan du tjene mest mulig penger når du spiller på online bettingsider? Du har nå en liten verktøykasse som kan hjelpe deg å oppnå en bedre avkastning på dine spill. Sannsynligvis benytter du mange av disse metodene allerede, men om det er noe her som kan hjelpe deg å vinne oftere, så er det ingen grunn til å la være å prøve dette også.

Du er selv ansvarlig for utfallet av alle spill. Vi garanterer ikke at teksten på denne siden skal gi deg gevinster, inntekter eller på annen måte fungere som en garanti mot tap av penger. Det å spille på live odds og sportsbetting innebærer risiko, og mange taper penger. Bare de beste klarer å tjene penger på betting i lengden. Bortsett fra bettingselskapene som utsteder odds på sportsbegivenheter, er det ikke mange som på en forutsigbar klarer å tjene penger på betting. Spill aldri for mer penger enn det du har råd til å tape.