Nettpoker: Få gratis penger i poker på nett

I nettpoker kan du få store bonuser helt gratis. Det er veldig lite til som skal til for å gjøre deg fortjent til disse bonusene

Doble pengene i pokerspill på nett: En kjent strategi for å doble spillepengene dine på under 1 time, er å åpne flere spillekontoer hos ulike spillselskaper, og sette inn et lite innskudd som maksimerer velkomstbonusen. Eventuelt spille gratis i håp om å få tildelt en velkomstbonus uten innskudd.

Les også: Nå kan du også bli litt rikere på spill, der finnes en liste over bra skattefrie casinoer.

Noen pokersider på internett gir bort veldig store bonuser ved førstegangsregistrering. Her er en enkel metode å få tykkere lommebok på svært kort tid ved å spille poker på nett.

Doble pengene dine på under 1 time

Du kan i løpet av den neste timen øke pengebehodningen din med 20.000 kroner. Den eneste haken, hvis det kan kalles en hake, er at du må åpne flere spillerkontoer på flere forskjellige pokersider og foreta innskudd hos hver av disse.

Gjør dette for å doble pengene dine:

  1. Registrere spillerkontoer. Registrere deg på pokerrom som tilbyr gode bonuser (vi har funnet de beste bonusene hos seriøse pokerrom, se nedenfor).
  2. Innskudd for maks bonus. Sett inn et beløp som gir maksimal uttelling på bonusen i hvert enkelt pokerrom.

Husk: Pokerspilling kan medføre tap av penger. Hele innsatsen kan gå tapt. De fleste spillere taper penger på pokerspilling.

Pokerrom med de beste bonuser

Vi har funnet frem til gode og seriøse pokerrom som deler ut gode bonuser til nye kunder. Det finnes flere pokerrom med enda større bonuser, men ikke alle holder hva de lover. De vi har funnet frem nedenfor er i hvert fall genuine pokersider som spillere flest kjenner til.

Dette er sider som er kjent for å tilby gode pokerbonuser. Kjenner du til flere, ta gjerne kontakt! VI gjør oppmerksom på at pokersidene kan endre sine tilbud. Hvis tilbudet er endret eller bonuskampanjen har blitt avsluttet, er det fint om noen kan informere oss om dette. Vi oppdaterer denne listen med nye kampanjer og bonuser med jevne mellomrom.

Hvordan tjene penger på disse bonusene?

Når du har fått disse bonusene, har du doblet pengene dine. Dersom du disponerer 20.000 fra før av, vil du ha noen kroner å spille for når du har registrert deg på overnevnte sider.

Som kjent er det slik at man kan tape penger i poker. Det vil vi unngå. Målet er å vinne enda mer penger, og med de bonusene over blir dette dobbelt så lett.