Nettpoker på heltid: Jobb som pokerspiller

Kan du tjene greit på å spille poker? Ja, det ser slik ut – og det er ikke gambling heller, skal vi tro norske pokerspillere. Her får du sannheten om nettpoker.

Les også: Hva med å gjøre livet morsommere på norske casino, her finnes utmerkede spill hvor du kan vinne penger nesten gratis.

Vil du leve av å spille poker? Det er faktisk mulig, og det finnes noen eksempler her i Norge på at det virkelig er mulig å leve av dette, men det sier seg selv at man da må være en særdeles god pokerspiller også.

Noen norske pokerspillere tjener over millionen i årslønn, og det tjener de på å gjøre noe som de synes er fantastisk morsomt! Det hører også med til historien at de fleste pokerspillere taper penger.

Sannheten om nettpoker

Vi er ikke ute etter å rosemale et bilde av hvor fantastisk nettpoker er, for det finnes også de som taper på dette. Men det blir også feil å lage skremselspropaganda av noe som faktisk kan være en gyllen mulighet.

Nettpoker passer ikke for alle, men for noen er kanskje dette en kjempefin mulighet for å tjene litt ekstra penger, eller til og med skape et levebrød av dette. Noen bli rik av å spille poker på internett!

Snorre Rotbæk (som en gang i tiden deltok på Farmen på TV2) har blitt intervjuet av Dagbladet. I intervjuet legger han vekt på at det å lykkes med poker krever hardt arbeid, og han snakker positivt om nettpoker:

– Nettpoker har blitt den nye folkesporten på grunn av den gode tilgjengeligheten. Første gang jeg skulle være med i en pokerturnering, måtte jeg reise til Finland. Med Internett kan jeg være med på turneringer hver eneste dag.

Det er klart at nettpoker forenkler mye. Jørgen Frankplads driver et norsk pokernettsted, og har også blitt intervjuet av Dagbladet, og mener at “det er en myte og en misforståelse at poker på nett fører til spilleavhengighet”. Han hører til de mange pokerspillere i Norge som mener at poker er et ferdighetsspill, og risikoen for å bli avhengig er liten.

Populære pokersider på nett

  • Betsson er kanskje den mest populære pokersiden med norsk språk, i alle fall en av de mest populære. Dette er også en av de tjenestene norske pokerspillere stoler mest på, og en aktør som opptrer ansvarlig i bransjen. Her finner du spillere som det er fullt mulig å konkurrere mot selv om du ikke er så alt for erfaren i nettpoker.
  • Betsafe er også verdt å prøve, mange gode muligheter for norske pokerspillere her. Dette er en annen god norsk-språklig pokertjeneste hvor du kan finne turneringer og vinne en større pengesum hver eneste time døgnet rundt.