Slik tipper du på fotball

Lurer du på hvordan du skal begynne å tippe på fotball på nett, uten å gå glipp av store bonuser? Her er noen forslag!

Les også: Og du, start nå og du kan gjøre livet morsommere her, her finnes storartde bettingselskaper med mange gode tilbud.

Prøv disse bettingsider for den som ønsker å drive med fotballtipping på nett.

Tipping på fotball er Norges folkesport nummer 1, før det å spille fotball selv. Det er nok mange flere som tipper på fotball i Norge, enn mennesker som faktisk spiller fotball.

Noen smarte tippetips i fotball

Noen smarte triks når du skal tippe på fotballkamper, er dette:

  • Forstå at du ikke er verdens beste fotball-ekspert. Sannsynligvis er du ikke det.
  • Bruk oddsene fra bettingselskaper kreativt: Bettingselskapene har ansatt profesjonelle eksperter til å sette odds på fotballkamper. Ved å sammenligne oddsene som blir satt på hver kamp hos flere bookmakere, kan du få et helt nytt bilde av hva ekspertene faktisk mener om sjansene hver lag har til å vinne.
  • Ha en konto med midler tilgjengelig hos alle de relevante spillselskapene. Dette gir deg muligheten til å alltid kunne spille der oddsen er best. I tillegg kommer velkomstbonusen på toppen av dette, og det er bare enda en grunn til å registrere seg hos flere spilloperatører.

Det er ikke lett å bli rik på tipping, heller tvert i mot. Selv om du skulle være verdens beste fotball-ekspert, så er ikke dette lett. Dersom du skal vinne mye penger, er du helt avhengig av å ha flaks. Det er kanskje dette med flaksen og det at det kan være umulig å på forhånd avgjøre hvilket lag som kommer til å vinne, som gjør det hele så spennende.

Tipping på fotball er først og fremst en aktivitet man gjør for å øke spenningen ytterligere når man ser på fotball. Det blir tross alt enda noen hakk mer spennende når man har muligheten til å gjøre lommeboken tykkere, samtidig som man heier på favorittlaget.

Det finnes også de som klarer å tjene penger på betting og ikke minst gjelder dette på fotballtipping, men det krever omfattende arbeid. Uansett om du spiller for morro skyld eller om du har til hensikt å komme ut av det med netto gevinst, så er vårt tips å kun spille der du får best odds.

Som du sikkert vet varierer det hvor du får den beste oddsen, og det er derfor smart å fordele sine spillemidler på flere kontoer (en konto for hvert bettingselskap). På den måten får du mulighet til å spille med den beste oddsen hver gang. I tillegg kan du da ta med deg alle de gode velkomstbonusene som de fleste spillselskaper har.