1xBet


Bettingselskap Anmeldelser
1xbet

900 kr

Besøk her

1xBet er en sportsbook på nett som har vært med i markedet siden 2011. Betting har siden oppstarten vært deres eneste fokus, og dette synes i deres fantastiske tilbud av spill på odds. Mest nevneverdig er utvilsomt deres gode oddsutvalg, så vel som spenstige oddsbonuser med mye futt i. 

Sportsbooken her inneholder oddsspill fra hele verden. Dessuten er det diverse oddsobjekter for hvert eneste oddsspill. I praksis gjør dette at du kan sette tusenvis av potensielle oddsspill hvert eneste minutt. Det er helt opp til deg om du vil sette vanlige spill på vanlige idretter, eller ta den helt ut.

1000 kr i oddsbonus for nye spillere

1xBet er som alle andre sportsbooker nærmest tvunget til å gi en god oddsbonus. Her synes det derimot at de vet hva som frister mest for spillerne, og det er gode summer med ålreite omsetningskrav. Hos 1xBet mottar du 100% i oddsbonus opp til 1000 kr, og omsetningskravet er på lave 5 ganger oddsbonusen.

1xBet er derimot et bettingselskap som ikke bare fokuserer på oddsbonuser til nye spillere. Er du en lojal spiller her, så kan du nemlig ta del i deres mange kampanjer. Enten du ønsker oddsboost, flere ukentlige innskuddsbonuser, eller å bli med i trekningen av biler, så er 1xBet selskapet for deg!

Betalingsmetoder hos 1xBet

Betalingsmetodene er meget viktige for spillerne, både på bakgrunn av fleksibilitet og tilgjengelighet, men også grunnet sikkerhetsaspektet. Derfor velger 1xBet kun å gi spillerne det beste her. For nordmenn er metoder slik som Visa, Mastercard, bankoverføring, og flere helt perfekte.

Bredden av betalingsmetoder hos 1xBet passer nordmenn perfekt, da de aller fleste populære norske metoder finnes her, mens det også finnes et utvalg av utenlandske alternativer. Uansett hvilken metode du velger derimot, så vil det gå raskt, og ikke minst vil sikkerheten være på topp.

Mobilbetting med 1xBet

Tilnærmet alle prosesser du kan gjøre på PC-en har blitt mer populære på mobilen. Betting har blitt en av disse, og dette handler om fleksibilitet og tilgjengelighet. 1xBet har derfor valgt å legge sjela si i å utvikle sine tjenester slik at de er best mulig optimalisert for mobile spill.

Ønsker du en kraftig sportsbook på mobil, så bør absolutt valget lande på 1xBet. Denne sportsbooken er sprek, yter godt, har enkel navigasjon, og er ikke minst godt organisert. Det at det er en mobilversjon går i grunn ikke med noe kompromiss i det hele tatt kontra PC-versjonen.

Spill direkte med live betting

1xBet gir deg også muligheten for å sette spillene live, da i tillegg til pre-match. Om du for eksempel skal se en storkamp, men vet at det kun er dagsformen som kan avgjøre denne kampen, så kan du altså se an hvem det er som fører en kamp eller ei. Deretter kan du sette ditt live spill.

Dessuten kommer 1xBet sin seksjon for live oddsspill med mye interessant fakta om både kampen i seg selv og lagene. Det beste tipset er derimot å se kampen selv!

Oppsummering av 1xBet

1xBet er et godt valg for deg som leter etter et nytt bettingselskap. Her mottar du et rekordstort oddsutvalg, kontinuerlig og spennende oddsbonuser, og andre kampanjer og bonuser som løfter deg mot toppen!